Palletopslag in Ossendrecht

Voor een uitstekende palletopslag in de omgeving van Rotterdam en Antwerpen bent u bij De Wit Opslag aan het juiste adres. Onze palletopslag is gelegen is Ossendrecht en staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en grote flexibiliteit.

Bel ons +31 (0) 164 – 67 27 53

Een palletopslag met een perfecte bereikbaarheid

De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen, waardoor u eenvoudig en snel uw goederen verder kunt distribueren. Het lossen van goederen of vracht bij ons behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij begrijpen dat u graag een ruimte wenst die bij uw bedrijf of palletopslag past. Daarom kunt u bij ons kiezen om ruimtes te huren:

  • 1 loods (eventueel te splitsen) à 5200 m2 met kantoorruimte en laad-dok;
  • 6 loodsen (aparte units) à 600 m2;
  • 1 loods en werkplaats à 500 m2 met kantoorruimte;
  • 2 loodsen (aparte units) à 750 m2.

Wenst u liever een specifiekere opslag voor uw goederen op pallet? Wij bieden ook de huur van een ruimte per m2 aan, mét kantoor indien gewenst. Voor iedere vorm van opslag hebben wij een gepaste mogelijkheid. Daarnaast beschikken wij over verschillende heftrucks met capaciteit tot 7 ton, die u kunt huren met een heftruckchauffeur. Uw palletopslag in Ossendrecht wordt hierdoor wel heel gemakkelijk gemaakt!

Vragen of opmerkingen? Stelt u ze gerust

Wij hebben een ruime ervaring en vakkennis en delen deze graag met u. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze palletopslag, dan horen wij deze graag. U kunt uw vraag stellen via ons online contactformulier, of ons bereiken via de mail. Belt u liever? Dan zijn wij bereikbaar via 0031 6 53 98 64 80. Wij hopen u spoedig te kunnen ontmoeten. Zo kunnen wij samen kijken wat we kunnen betekenen voor uw palletopslag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.