Opslagruimte huren in Ossendrecht, nabij Antwerpen

U wilt graag een opslagruimte huren in de omgeving van Rotterdam en Antwerpen. Met een locatie in de buurt van de havengebieden van Antwerpen en Rotterdam bent u bij De Wit Opslag aan het juiste adres. U kunt diverse loodsen huren bij ons in Ossendrecht. Wij bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en denken met uw bedrijf mee.

Bel ons +31 (0) 164 – 67 27 53

Een betrouwbare opslagruimte in de omgeving van Antwerpen

Wij begrijpen dat u een betrouwbaar bedrijf zoekt waar u loodsen kunt huren voor de distributie van uw goederen, zoals pallets. Met decennia aan ervaring zijn wij een expert op het gebied van goederenopslag. Bij ons kunt u diverse loodsen huren. Een loods moet immers goed aansluiten bij de grootte van uw distributie. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden

  • 2 loodsen (aparte units) á 750 m2;
  • 1 loods (eventueel te splitsen) á 5200 m2 met kantoorruimte en laaddok;
  • 1 loods en werkplaats á 500 m2 met kantoorruimte;
  • 6 loodsen (aparte units) á 600 m2.

Bent u op zoek naar een ruimte van een kleinere oppervlakte? Ook dat is bij ons geen probleem, aangezien we naast grote loodsen ook kleine ruimtes bieden die u per m2 kunt huren. Graag bespreken wij met u uw wensen en behoeften voordat u een opslagruimte gaat huren in de omgeving van Antwerpen. Onze loodsen bevinden zich nabij de havengebieden van Rotterdam en Antwerpen.

Wij helpen u graag verder met uw distributie

Spoedig hopen wij u te ontvangen bij De Wit Opslag. U kunt, voordat u een opslagruimte gaat huren in Ossendrecht, nabij Antwerpen, vrijblijvend informatie aanvragen via ons online contactformulier of de mail. Daarnaast zijn wij telefonische bereikbaar op 0031 6 53 98 64 80.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.