Opslagruimte Ossendrecht, nabij Roosendaal

Een opslagruimte huren in de omgeving van Roosendaal kunt u eenvoudig doen bij De Wit Opslag. Wij hebben decennialang ervaring en zijn hierdoor expert op het gebied van goederenopslag geworden. Ook bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en kunt u bij ons al uw wensen bespreken. Wij zijn gevestigd tussen de havensteden Antwerpen en Rotterdam; een toplocatie voor de distributie van uw goederen.

Bel ons +31 (0) 164 – 67 27 53

Stel uw ideale opslagruimte samen nabij Roosendaal

Ieder bedrijf is uniek, dat begrijpen wij. Hiervoor bieden wij verschillende soorten loodsen aan als opslagruimte nabij Roosendaal. Hierdoor heeft u een geschikte oppervlakte die het beste bij uw wensen en behoeften aansluit. U kunt denken aan:

  • 6 loodsen (aparte units) á 600 m2;
  • 1 loods (eventueel te splitsen) á 5200 m2 met kantoorruimte en laaddok;
  • 2 loodsen (aparte units) á 750 m2;
  • 1 loods en werkplaats á 500 m2 met kantoorruimte.

Wilt u liever een andere loods voor uw opslag huren nabij Roosendaal? Bij De Wit Opslag is het ook mogelijk om een opslag te huren per m2. De mogelijkheid spreken wij graag door met u. Ook kunnen wij u verschillende heftrucks tot 7 ton bieden. Deze kunt u samen met een heftruckchauffeur huren. Een opslagruimte huren in Ossendrecht, nabij Roosendaal wordt hierdoor wel heel gemakkelijk!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Dat horen wij graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0031 6 53 98 64 80 en daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail of via ons online contactformulier. Gaat u voor uw opslag een loods huren nabij Roosendaal?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.