Laden container in Ossendrecht

Voor het laden en lossen van uw container schakelt u een ervaren specialist in. De Wit Opslag is dé specialist op het gebied van het laden en lossen van diverse containers in Ossendrecht, denkt u hierbij aan een zeecontainer. Of u nu een klein of groot bedrijf bent, wanneer u goederen importeert kunt u bij ons terecht.

Bel ons +31 (0) 164 – 67 27 53

Voor het laden van uw container schakelt u een specialist in

Wanneer u verzekerd wilt zijn dat het laden van uw zeecontainer of het lossen van een grote hoeveelheid containers op een goede manier wordt uitgevoerd, schakelt u ons in. Wij zorgen ervoor dat het laden en lossen van containers uitgevoerd wordt door onze professionele samenwerkingspartner. Voor het laden van een zeecontainer maakt het niet uit hoe groot deze is. U kunt bij ons terecht voor diverse groottes. Bij het laden en lossen van uw containers in Ossendrecht zorgen wij ervoor dat dit met grote zorg gedaan wordt. Wilt u een container laden of lossen met hout, auto’s of andere producten? Alles is mogelijk bij De Wit Opslag!

Een ideale ligging voor het laden en lossen van containers

Wij werken in heel Nederland en ook in Antwerpen. De Wit Opslag is gevestigd in Ossendrecht, tussen Antwerpen en Vlissingen. Het voordeel van onze ligging is dat we dicht bij de havens zitten, waardoor het goed aan te rijden is. Wilt u binnenkort uw zeecontainer laden, maar bent u nog op zoek naar een goede ruimte in de buurt van Zeeland om uw spullen tijdelijk op te slaan? Wij hebben diverse loodsen waar u uit kunt kiezen.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

Heeft u interesse in het uitbesteden van het laden van een container, het lossen van meerdere containers of in het huren van een loods? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek met een van onze medewerkers! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031 6 53 98 64 80. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het laden van een zeecontainer? Ook dan staan wij u telefonisch graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.